επιστροφή

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Πώς κάνω εγγραφή στο Zampple

Για να κάνετε αίτηση εγγραφής στο Zampple θα πρέπει να συμπληρώσετε την ανΤιστοιχη φόρμα  στο παρακάτω  link.

http://www.zampple.com/public/register_frame.aspx

Μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, πατάτε την επιλογή "Αίτηση" στο τέλος της φόρμας. Η αίτηση σας έχει αποσταλεί και θα λάβετε αργότερο εντός 48 ωρών απάντηση στο email σας.

Αξιολογούνται οι αιτήσεις εγγραφής;

Ναι, όλες οι αιτήσεις αξιολογούνται ανάλογα με το αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με το αν το προφίλ της ελεύθερης θέσης ταιριάζει με το προφίλ του υποψήφιου μέλους. Μιας και στο Zampple τρέχει μία προσεκτικά μελετημένη ερευνητική διαδικασία, η οποία μάλιστα πληρoί και τις προυποθέσεις της ESOMAR (της οποίας το Zampple είναι μέλος), πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αντιπροσωπευτικά του γενικού πληθυσμού όσον αφορά το προφίλ των μελών που αξιολογούν τα προϊόντα.

Τι γίνεται εάν η αίτησή μου δεν μπορεί να προχωρήσει;

Σε αυτήν την περίπτωση η αίτηση μπαίνει στη λίστα αναμονής και όταν ανοίξει μία θέση που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο προφίλ αποστέλνεται ένα email ενημερώσης ότι μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της εγγραφής του μέλους. Στο μεταξύ ο λογαριασμός σας παραμένει απενεργοποιημένος για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής στο Zampple

Για να γίνετε zampplers πρέπει να ακολουθήσετε 4 απλά βήματα, αφού πρώτα έχετε συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής στο http://www.zampple.com/public/register_frame.aspx  και έχετε λάβει απάντηση στο email σας που σας καλωσορίζει στην λέσχη μας.
1.Κάνετε σύνδεση στον λογαριασμό σας στο Zampple.com με το email και το password που χρησιμοποιήσατε κατά την αίτηση εγγραφής σας.
2.  Κλείνετε το ραντεβού σας από την επιλογή «Ραντεβού» στο  λογαριασμό σας στο Zampple.com. Η πρώτη σας επίσκεψη πρέπει να γίνει μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αποδοχής της αίτησης εγγραφής σας.
3.Επισκέπτεστε το κατάστημα και επιβεβαιώνουμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας με αυτά της ταυτότητα σας,
4.Διαβάζετε και συμφωνείτε με τους όρους συμμετοχής στο zampple, που έχετε ήδη διαβάσει και αποδεχτεί κατά την αίτηση εγγραφής.
5.Πληρώνετε την συνδρομή σας, παίρνετε την κάρτα μέλους σας και είστε  έτοιμοι να διαλέξετε τα προϊόντα σας και στη συνέχεια να τα αξιολογήσετε!

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου κατά την επίσκεψη μου στο Zampple store για να ολοκληρώσω την εγγραφή μου;

Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας ή οποιαδήποτε έγγραφο που περιλαμβάνει τα στοιχεία σας με μια φωτογραφία και τα χρήματα της συνδρομής.

Είμαι κάτω από 18 μπορώ να εγγραφώ;

Ναι, αλλά από ηλικία 15 έως 18 για να εγγραφείτε θα χρειαστούμε την γραπτή συγκατάθεση του κηδεμόνα σας.
Ο κηδεμόνας σας θα πρέπει να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 με την οποία  συναινεί για την συμμετοχή σας στο Zampple. Επίσης θα πρέπει να την επικυρώσει στο κοντινότερο σε εσάς ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.
Μπορείτε να προμηθευτείτε την σχετική δήλωση από ένα μέλος της ομάδας του Zampple, κατά την εγγραφή σας και στην επόμενη επίσκεψή σας να την προσκομίσετε επικυρωμένη.

Μένω εκτός Αθήνας ή μακριά από το Σύνταγμα μπορώ να εγγραφώ;

Η επίσκεψη στο κατάστημα και η επιλογή των προϊόντων από αυτό είναι μέρος της διαδικασίας στην οποία συμμετέχετε σαν μέλη της λέσχης μας.
Το Zampple προς το παρόν λειτουργεί με ένα κατάστημα στο Σύνταγμα. Αν λοιπόν μπορείτε να επισκέπτεστε το Zampple store στην Αθήνα μια  φορά κάθε μήνα, θα χαρούμε πολύ να γίνετε μέλος της κοινότητας μας, ανεξάρτητα του τόπου διαμονής σας.

Τι γίνεται αν περάσουν 30 ημέρες από την αίτηση εγγραφής μου και δεν μπορέσω να προσέλθω στο κατάστημα για να ολοκληρώσω την εγγραφή μου;

Στο Zampple σεβόμαστε το δικαίωμα να μετανιώσετε για την αίτηση συμμετοχής σας στην λέσχη μας. Γι αυτό στις 30 ημέρες από την ημέρα συμπλήρωσης της online φόρμας εγγραφής, διαγράφουμε την αίτηση σας.
Σε περίπτωση που ακόμα επιθυμείτε να γίνετε μέλος της λέσχης μας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε εκ νέου την  online φόρμα εγγραφής, και –εφόσον γίνει αποδεκτή- να προσέλθετε στο κατάστημα εντός 30 ημερών.

Μπορώ να κάνω ανανέωση συνδρομής;

Ναι. Κατά την διάρκεια του τελευταίου μήνα της συνδρομής σας, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην κεντρική σελίδα του λογαριασμού σας, που σας ενημερώνει ότι αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε μέλος της λέσχης μας, μπορείτε να αποστείλετε αίτηση ανανέωσης της συνδρομή σας.


Πατάτε την συγκεκριμένη επιλογή, η αίτηση ανανέωσης της συνδρομής σας έχει αποσταλεί και θα λάβετε εντός 48 ωρών απάντηση στο email σας.

Πότε λήγει το δικαίωμά μου να ανανεώσω τη συνδρομή μου;

30 ημέρες μετά τη λήξη της συνδρομής σας και για λόγους προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ο λογαριασμός σας απενεργοποιείται. Μπορείτε στο μέλλον να ξαναγίνετε μέλος του Zampple κάνοντας μία νέα αίτηση εγγραφής και ξεκινώντας τη διαδικασία από την αρχή.

Αξιολογούνται οι αιτήσεις ανανέωσης;

Ναι, όλες οι αιτήσεις αξιολογούνται ανάλογα με το αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και με το αν το προφίλ της ελέυθερης θέσης ταιριάζει με το προφίλ του υποψήφιου μέλους. Μιας και στο Zampple τρέχει μία προσεκτικά μελετημένη ερευνητική διαδικασία, η οποία μάλιστα πληρoί και τις προυποθέσεις της ESOMAR (της οποίας το Zampple είναι μέλος), πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αντιπροσωπευτικά του γενικού πληθυσμού όσον αφορά το προφίλ των μελών που αξιολογούν τα προϊόντα.

Τι γίνεται εάν η αίτησή μου δεν μπορεί να προχωρήσει;

Σε αυτήν την περίπτωση η αίτηση μπαίνει στη λίστα αναμονής και όταν ανοίξει μία θέση που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο προφίλ αποστέλνεται ένα email ενημερώσης ότι μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της ανανέωσης εγγραφής με την επίσκεψη του μέλους στο κατάστημα εντός 30 ημερών και την εκ νέου καταβολή της συνδρομής. Όσο η αίτησή σας βρίσκεται στη λίστα αναμονής, ο λογαριασμός σας παραμένει απερνεργοποιημένος.

Τι γίνεται με τους πόντους μου όταν ανανεώσω την συνδρομή μου;

Από την στιγμή που η αίτηση σας γίνεται δεκτή και λαμβάνετε email επιβεβαίωσης, μπορείτε προσέλθετε στο κατάστημα και να ολοκληρώσετε την ανανέωση της συνδρομή  σας αλλά και του λογαριασμού σας ο οποίος παραμένει στο status που ήσασταν.

Τι γίνεται με τους πόντους μου αν δεν γίνει δεκτή η αίτηση ανανέωσής μου;

Από την στιγμή που η αίτηση σας γίνει δεκτή και λάβετε email επιβεβαίωσης, μπορείτε προσέλθετε στο κατάστημα μέσα σε 30 ημέρες και να ολοκληρώσετε την ανανέωση της συνδρομής σας αλλά και του λογαριασμού σας ο οποίος παραμένει στο status που ήσασταν.
Σε αυτήν την περίπτωση η αίτηση μπαίνει στη λίστα αναμονής και όταν ανοίξει μία θέση που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο προφίλ, αποστέλνεται ένα email ενημερώσης ότι μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία της ανανέωσης του μέλους. Στο μεταξύ, ο λογαριασμός σας παραμένει απενεργοποιημένος για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.Το σύνολο των πόντων και το status σας παραμένουν όπως ήταν.Το παιχνίδι των πόντων

Πώς ακριβώς λειτουργούν οι πόντοι;

Οι πόντοι στο Zampple υπάρχουν για να επιβραβεύσουν τα μέλη που είναι συνεπή στις δοκιμές και αξιολογήσεις, καθώς επίσης και αυτά που υποστηρίζουν την όλη ιδέα προσκαλώντας φίλους τους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνει υψηλότερο status και υψηλότερο status σημαίνει περισσότερα προϊόντα για δοκιμή κάθε φορά. Από τον Ιανουάριο του 2015 καταργήθηκε το απλό μέλος και αυξήθηκε το εύρος των πόντων για τα Silver και Gold members! Έτσι θα είναι πλέον πιο εύκολο να διατηρηθεί το Gold status και η επιλογή 6 προϊόντων! Παρόλα αυτά, η όλη διαδικασία παραμένει ένα παιχνίδι. Με την ολοκλήρωση της εγγραφή σας παίρνετε αρχικά 400 πόντους, στους οποίους προσΤιθενται οι επιπλέον πόντοι που κερδίζετε. Στο τέλος κάθε μήνα θα αφαιρούνται 50-300 πόντοι από το λογαριασμό σας, ανάλογα με το status που είχατε κατά τη τελευταία σας επίσκεψη στο κατάστημα: Silver -50, Gold -100, Platinum -200, Diamond-300.

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κερδίσετε πόντους, ο κυριότερος είναι να επισκέπτεστε το κατάστημα τακτικά και να λέτε τη γνώμη σας για τα προϊόντα που δοκιμάζετε. Κάθε αξιολόγηση σας επιτρέπει να κερδίστε έως 25 πόντους ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα των απαντήσεών σας. Ένας εξίσου αποτελεσματικός τρόπος να κερδίσετε επιπλεόν πόντους όμως είναι να προσκαλείτε τους φίλους σας να γίνουν και αυτοί μέλη στο zampple. Για κάθε φίλο σας που ολοκληρώνει την εγγραφή του στο κατάστημα κερδίζετε και οι δύο 50 επιπλέον πόντους.

Δείτε αναλυτικά τους πόντους που απαιτεί το κάθε Status:

Τι ρόλο παίζει το Status;

Το status καθορίζει τον συνολικό αριθμό καθώς και τις κατηγορίες προϊόντων που μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε φορά που επισκέπτεστε το κατάστημα. Κάθε νέο μέλος θεωρείται αρχικά Gold member και έχει δικαίωμα να παίρνει για να δοκιμάσει μέχρι και 6 νέα προϊόντα κάθε φορά.
Δείτε παρακάτω κάθε status αναλυτικά:

Το παιχνίδι των πόντων περιλαμβάνει και αφαίρεση πόντων;

Το παιχνίδι των πόντων συνεπάγεται ότι κερδίζετε πόντους με το να κάνετε με συνέπεια τις αξιολογήσεις σας αλλά και με το να προσκαλείτε νέους φίλους να γνωρίσουν την zampple εμπειρία! Όπως όμως σε κάθε παιχνίδι, έτσι κι εδώ, θέλουμε όσοι παίζουν να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους και το πάθος τους για το zampple. Στη προσπάθειά μας λοιπόν να σας ενθαρρύνουμε όσο μπορούμε να μην χάνετε τον αρχικό σας ενθουσιασμό, στο τέλος κάθε μήνα θα παρατηρείτε ότι αφαιρούνται από 50 έως 300 πόντοι από τον λογαριασμό σας ανάλογα με το status που είχατε την τελευταία φορά που επισκεφτήκατε το κατάστημά μας.

Συγκεκριμένα, η διαχείριση των πόντων προσαρμόζεται ώς εξής: Silver -50, Gold -100, Platinum -200 και Diamond-300. Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν επισκεφτείτε το κατάστημα για ένα μήνα δεν αφαιρούνται πόντοι από τον λογαριασμό σας.